شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

شکست محتمل تشکیل ائتلاف منطقه‌ای تل آویو مقابل ایران

منابع رسانه‌ای از عدم پیوستن برخی کشورهای عربی به طرح دفاع هوایی رژیم موفت صهیونیستی در تقابل با ایران خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 21
کد خبر: ۱۳۹۳۸۰

به گزارش راهبرد معاصر  سناتورهای آمرکایی از قبیل «جودی ارنست»، «جکی روزن»، «کوری بوکر»، «جیمز لنکفورد» در تلاش برای پیش بردن توافقنامه آبراهام که توسط دولت ترامپ راه اندازی شده بود، قانون دفاعی تازه‌ای را معرفی کردند.بر اساس این قانون آمریکا به (رژیم موقت) اسرائیل،اردن، مصر، عراق و اعضای شورای همکاری خلیج فارس (عربستان سعودی، امارات، بحرین، عمان، قطر و کویت) برای تشکیل یک دفاع هوایی و موشکی مشترک کمک کرده و نقش راهبری ایفا می‌کند.

بر اساس این گزارش، تلاش های دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا اکنون متوقف شده است. قرار بود اجلاسی در این زمینه در ماه ژوئن برگزار شود، اما این اجلاس به تعویق افتاد و هنوز تاریخ برای آن در نظر گرفته نشده است.

در حالی که امارات متحده عربی و بحرین در حال هماهنگی با تل آویو در زمینه دفاعی هستند، سایر کشورهای شورای همکاری خلیج فارس به اضافه عراق از این مسئله بسیار فاصله دارند.

به نظر می‌رسد عراق نیز از هرگونه آشتی با تل آویو فاصله داشته باشد. عراق اخیراً هرگونه ارتباط شهروندان عراقی با رژیم اسرائیل را غیرقانونی اعلام کرده است، جرمی که مجازات آن اعدام یا حبس ابد است. کویت به ابراز خصومت آشکار با اسرائیل ادامه می‌دهد. کویت نشانه‌های کمی از تغییر سیاست در قبال (رژیم ) اسرائیل نشان داده است.

قطر نیز تا پیوستن به توافقنامه آبراهام و هرگونه توافق دفاعی که اسرائیل در آن باشد، فاصله زیادی دارد. قطر باید خصومت قابل توجه با (رژیم) اسرائیل مانند حمایت از گروه‌های جهادی و ضد اسرائیلی را کنار بگذارد تا بتواند به توافق دفاعی گسترده‌تری با تل آویو بپیوندد.

در حالیکه عمان روابط مخفیانه با تل آویو دارد، بارها اعلام کرده است که به پیمان آبراهام نمی‌پیوندد. این کشور روابط قوی با ایران دارد که شامل همکاری نظامی نیز می‌شود. بنابراین پیوستن عمان به پیمان دفاعی علیه ایران پوچ به نظر می‌رسد.

در انتهای این مطلب آمده است، محتمل‌ترین کشوری که به اسرائیل، امارات و بحرین در یک پیمان دفاعی علیه ایران ملحق می‌شود، عربستان سعودی است که به عادی‌سازی با تل آویو نزدیک‌تر شده است.

چندی قبل روزنامه «هاآرتص» گزارش داده بود که در تماس‌های اخیر میان مقامات واشنگتن و تل‌آویو بر لزوم تحکیم روابط تل‌آویو با امارات و چه‌بسا عربستان سعودی تأکید شده است و یکی از اصلی‌ترین نگرش‌ها در این راستا تشکیل یک سامانه پدافند هوایی منطقه‌ای برای مواجهه با موشک‌های بالستیک، کروز و پهپادهای ایران بوده است./فارس

ارسال نظر